Львів’ян закликають доєднатися до акції «Щедрий вівторок», щоб допомогти 30 дітям

1732 0
Небайдужих мешканців просять допомогтиподарувати дітям із малозабезпечених сімей ноутбуки.

Львів’ян запрошують долучитися до всесвітнього благодійного руху «Щедрий вівторок». Цьогоріч на Львівщині реалізують проєкт «Подаруй дитині ноутбук», щоб подарувати 30 дітям із малозабезпечених сімей портативні комп’ютери. Про це повідомляють організатори акції.

Читайте також: Стань Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих 

Небайдужі мешканці можуть віддати свої старі ноутбуки і планшети, якими давно не користуються. Їх відремонтують та подарують діткам, родини яких не можуть собі дозволити купити таку техніку. Дехто з учасників проєкту хворіє на рідкісні недуги такі як легенева гіпертензія та інші.

Благодійний рух «Щедрий вівторок» проводять в Україні упродовж чотирьох років. Загалом до всесвітньої ініціативи щороку в останній вівторок листопада доєднуються багато людей та допомагають робити добрі справи.

Читайте також: Де у Львові можна здати речі та одяг для бідних та потребуючих

Проєкт «Подаруй дитині ноутбук» реалізує громадська організація «Інший підхід» спільно з благодійними фондами «Карітас Львів» та «Сестри Даліли», Асоціацією легеневої гіпертензії та Українською освітньою платформою за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

За деталями, як допомогти, варто звертатися до голови ГО «Інший підхід» Дмитра Якимця тел. +38 097 904 86 30. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!