Територія терору просить принести речі для експозиції музею. Як долучитись

2205 0
Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору» прийме у подарунок від небайдужих мешканців Львова та його околиць предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів (1930-1950-х рр).
Фото: territoryterror.org.ua

Фото: territoryterror.org.ua

Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору» просить львів’ян принести у подарунок предмети довоєнного та післявоєнного періодів для створення основної експозиції. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла директорка музею Ольга Гончар.

«Ми збираємо речі для нашої основної експозиції, сподіваємося, що до кінця року ми її відкриємо. Ми розмістили оголошення у трамвайних вагонах, люди почали приносити речі. Зараз нам розповіли про плани віддати піаніно, яке в середині минулого сторіччя якийсь генерал перевіз із Польщі. Тобто це річ, яка має свою історію», – каже вона.

За її словами, у музеї створять декілька експозиційних залів: типову довоєнну та післявоєнну квартиру, квартиру після обшуків, кабінет воєначальника, службову дільницю тощо.

Читайте також: Нова директорка «Території терору»: «В музеї можна говорити голосно

У музеї закликають приносити непотрібні меблі, валізи, сумки, скриньки, фоторамки, статуетки, годинники, платівки, підсвічники, світильники, вази та книги. Такий внесок у творення музею допоможе йому якомога швидше повноцінно відкрити свої двері. При цьому музей працює, на його території завжди відбуваються події та виставки. Усім громадянам, що долучаться до цієї ініціативи, будуть вручені подяки від керівництва музейного комплексу.

Приносити речі можна за адресою: проспект Чорновола, 45 г з 10:00 до 18:00, попередньо телефонувати за номером (032) 297-59-10.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!