Львів’ян закликають приносити ялинки та дідухи для порятунку тварин

1346 0
А принесену хвою у горщиках використають для озеленення та висадження у вольєрах з хижаками.

Львів’ян просять приносити у Домівку врятованих тварин ялинки та дідухи, які люди ставили у себе вдома у новорічно-різдвяний період. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук зоолог та зоозахисник Орест Залипський.

Читайте також: Чому «Домівка врятованих тварин» у Львові опинилася на межі виживання

«Свята йдуть до завершення. Зараз всі будуть думати над тим, куди подіти новорічну красуню, яка вже відслужила своє. Хочемо вам запропонувати вирішення. У домівці наші копитні будуть дуже раді, якщо ви їм привезете трохи хвої, такі як ялиця, сосна та дідухи», – пише Орест Залипський.

За його словами, У Домівці врятованих тварин також будуть раді хвої у горщиках з корінням. Вони потрібні для озеленення території та висадження у вольєрах з хижаками.

Через карантин, привезене бажано залишати під брамою Домівки (вул. Довбуша, 24) або попередньо задзвонивши за номерами: 096 520 12 49, 073 929 20 73.

Нагадаємо, Домівку врятованих тварин закрили на карантин до 20 лютого. Выдтак, до цього часу тут не прийматимуть і не прилаштовуватимуть тварин.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!