Львів'ян закликають запалити свічку в пам'ять про жертв голодоморів в Україні

2117 0
У Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться акція «Свіча пам’яті», під час якої вшанують пам'ять жертв Голодморів.
фото: facebook.com/tkachukpp/media

фото: facebook.com/tkachukpp/media

В Україні вшановуватимуть роковини Голодомору. Львів’ян закликають запалити у цей день свічку пам’яті. Свічку ставлять на підвіконня вдома чи в офісі о 16:00.

У Львівській військовій адміністрації у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що сьогодні, 26 листопада, о 15.55 год у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться акція «Свіча пам’яті», під час якої вшанують пам'ять жертв Голодморів. В програмі заходу: загальноукраїнська хвилина мовчання та екуменічна панахида.

Читайте також: Інститут національної пам'яті видав безкоштовну брошуру про Голодомор

Нагадаємо, День пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій вшановують в Україні щорічно у четверту суботу листопада. Повний перелік заходів в Україні та світі читайте тут.

Ольга Коваль

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!