Львів'ян запрошують анонімно перевірити роботу сервісних центрів МВС

2341 0
У межах проекту громадяни можуть отримати реальні послуги і залишити відгук про роботу оновлених сервісних центрів МВС.
Фото: Регіональний сервісний центр

Фото: Регіональний сервісний центр

Львів’ян запрошують долучитися до акції «Таємний клієнт» і перевірити роботу сервісних центрів МВС. Про це повідомляє прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Акцію розпочали сьогодні, 18 лютого. У межах проекту громадяни можуть отримати реальні послуги і залишити відгук про роботу оновлених сервісних центрів МВС. Для цього клієнтові потрібно буде відвідати сервісний центр, отримати реальну послугу – і залишити анкету-відгук з оцінкою роботи сервісного центру.

Читайте також: Сервісні центри МВС змінять графік роботи, щоб встигнути розмитнити «євробляхи»

Під час візиту, громадяни можуть оцінити роботу адміністраторів, експертів, екзаменаторів, спеціалістів кол-центру, повідомити про зручність навігації, інклюзивність центру, чи доступність потрібної інформації. Ознайомитися з повним переліком послуг сервісного центру можна за посиланням.

Сервісні центри МВС на Львівщині можна є в Стрию, Новояворівську, Дрогобичі, Червонограді, Золочеві і безпосередньо у Львові. Проект триватиме місяць, після чого його планують впровадити по всій території України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!