Львів'ян запрошують долучитися до тихої акції «Лист без відповіді»

706 0
Акція «Лист без відповіді» почнеться о 12:30 год.
Фото умовне/unsplash

Фото умовне/unsplash

У межах відзначення Дня Героїв у неділю, 28 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ, що на вул. Театральна, 11, молитвою і тихою акцією «Лист без відповіді» вшанують пам'ять полеглих українських Воїнів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Початок богослужіння: 12:15 год., акція «Лист без відповіді» почнеться о 12:30 год.

Тиха акція «Лист без відповіді» – це вшанування пам'яті усіх загиблих Героїв, які віддали за нашу свободу найцінніше – своє життя. Під час акції усім присутні зможуть написати останній лист Герою, слова з якого вже ніколи не прочитає адресат.

Читайте також: У Львові попрощалися з трьома Героями. Фото

Дорослих і дітей запрошують долучитися до акції «Лист без відповіді». 

Нагадаємо, що у неділю, 28 травня, біля пам’ятника Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи відбудеться урочистий концерт. У програмі музичні виступи Павла Табакова та вихованців його творчої школи. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!