Львів’ян запрошують на міні арт-фест

1488 0
Під час заходу організатори хочуть привернути увагу до площі Данила Галицького як до скверу, який має стати креативним арт-простором — «Ляльковим сквером».
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

26 жовтня на площі Данила Галицького у Львові відбудеться Міні арт-фест із ляльковою ходою, виставкою малюнків графічним дизайном та дизайнерськими розробками, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Шекспір, туристи й сортування сміття. Як зміниться львівський ляльковий театр

Організатори хочуть привернути увагу до площі Данила Галицького як до скверу, який має стати креативним арт-простором — «Ляльковим сквером». Крім цього, організатори подали проект реконструкції площі на Громадський бюджет, що передбачає зелені насадження, фонтан «театр води», амфітеатр, креативні лавочки, велопарковку, паркове освітлення від сонячних батарей, питні фонтани, дитячий простір та wi-fi.

Захід відбуватиметься з 12:00 до 13:00. Фестиваль стартує з лялькової ходи. У програмі заходу також виставки малюнків, виставка дипломного проектування, плакатів, шрифтових та дизайнерських розробок.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!