Львів’ян запрошують на шаховий квест: як зареєструватися?

1634 0
У рамках проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок, у Львові організували шаховий квест. Участь у заході безкоштовна, проте необхідна попередня реєстрація. Відбуватиметься квест у центральній частині міста. Для участі набирають команди у кількості 2-5 осіб, запрошують також і дітей.
фото: Evgeny Kraws

фото: Evgeny Kraws

Квест «Шаховий турнір» проводитимуть два дні, 12 та 13 березня.

Почати проходити його можна буде у будь-який зручний час у проміжку між 11.00 до 17.00 год від офісу компанії-організатора – квест-кімнати «Замкнені» – за адресою: пл. Ринок, 20. Для участі набирають команди у кількості 2-5 осіб. Із собою необхідно мати ручку, блокнот і телефон чи планшет із доступом до інтернету.

Маршрут квесту складатиме близько 3 кілометрів, тож його з легкістю пройдуть навіть діти, зазначають організатори. А ті, хто дійде до кінця, отримають пам’ятні магніти.

Реєстрація завершується сьогодні, 11 березня, о 18.00 год. Усю необхідну інформацію надішлють учасникам на вказані електронні скриньки.

Ті, хто прагне взяти участь у «Шаховому турнірі» мають зареєструватись за посиланням.

Нагадаємо, з 4 до 6 березня на площі Ринок біля входу в міську раду розмістили велику шахову дошку з фігурами, аби всі охочі могли долучитись до гри.

Читайте також: Шаховий турнір для незрячих та селфі з конем: як львів’янам долучитись до шахового Чемпіонату?

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!