Львів’ян запрошують взяти участь в конкурсі благоустрою внутрішніх дворів

2109 0
В рамках українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» мешканців міста запрошують взяти участь в конкурсі по відновленню благоустрою внутрішніх дворів «Наш дворик – це ми».
фото: urban-project.lviv

фото: urban-project.lviv

Метою проведення конкурсу є обрання від 1 до 3 внутрішніх дворів у старій частині міста в яких проведуть роботи з покращення благоустрою.

Найважливішим елементом у даному проекті є ініціатива та співпраця мешканців в процесі оновлення дворику, а також спільна відповідальність за утримання його в належному стані після завершення робіт. Переможець конкурсу отримає не тільки фінансову підтримку на реалізацію проекту, але й підтримку в загальному процесі, включаючи планування, вибір підрядної організації-виконавця робіт, а також технічний нагляд експертів протягом реалізації проекту.

Для участі в конкурсі зі сторони мешканців необхідно:

  • Зацікавленість та активна участь мешканців
  • Організованість та самостійність мешканців
  • Обов’язкова фінансова частка мешканців для виконання робіт (частка залежить від складності та розміру подвір’я, але не більше як 1000 грн з квартири)
  • Подання мотиваційного листа

 

У 2015 році в рамках програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів було здійснено впорядкування дворів

на вул. Кониського, 3-5, вул. Газовій, 6 та вул. Мулярській, 7.

Читайте також: У Львові впорядкували ще один внутрішній дворик. Фото.

Мотиваційні листи львів’яни можуть подати до 15 грудня 2015 року в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20 к.7.

Більш детальну інформацію можна дізнатись на сайті.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!