Львів’янам нагадують про підвищення пожежонебезпеки у лісах

1384 0
За прогнозами Укргідрометцентру наприкінці травня на Львівщині очікується значне потепління і відсутність опадів, що, у свою чергу, сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах. У зв’язку з цим обласне управління лісового та мисливського господарства закликає громадян бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території та не розводити багаття у недозволеному місці.
Фото: tex-bezbeka.in.ua, avtodor.ck.ua, volynnews.com

Фото: tex-bezbeka.in.ua, avtodor.ck.ua, volynnews.com

«Не випадково на в’їздах до лісу встановлені шлагбауми, аншлаги, що закликають громадян берегти ліс від вогню та від засмічення побутовими відходами», - наголошує начальник обласного управління Анатолій Дейнека.

За його словами, з початку 2016-го року рейдові бригади лісогосподарських підприємств склали 13 протоколів на порушників вимог пожежної безпеки у лісах.

В управлінні наголошують: якщо пожежа все ж розгорілася, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за телефоном «101» чи повідомте лісову охорону (тел.(032) 297-61-21) або органи місцевого самоврядування.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!