Київ

На території Межигірського лісництва біля Києва виявили залишки снаряду

1150 0
У міській адміністрації нагадують, що у Києві досі діє заборона відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Частину реактивного снаряду днями піротехніки КАРС виявили на території Межигірського лісництва у Київській області, повідомили в КМДА.

Під час обстеження території лісництва, що в Оболонському районі столиці, піротехніки виявили залишки реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) «Град», зокрема, залишки небойової частини снаряду.

Рятувальники підрозділу піротехнічних робіт КАРС третій день обстежують територію Межигірського лісництва на наявність вибухонебезпечних предметів. Перед цим обстежували території довкола озера Лісового у Дарницькому районі та лісопаркового господарства «Конча-Заспа» у Голосіївському районі.

У лісах та зелених зонах за межами житлових масивів досі небезпечно, наголошують в КМДА.

«Будь ласка, відмовтеся від походів до лісу та відвідувань зелених зон поза межами житлових масивів. Це все ще небезпечно», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Голосіївському районі Києва збираються створити зоологічну пам'ятку природи «Гай хижих птахів»

Нагадаємо, у Києві на період воєнного стану продовжує діяти заборона відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!