Львів’янам покажуть акваріумних риб гуппі

2178 0
Завтра, 9 квітня, відкривається перша загальноміська виставка акваріумних риб гуппі. Організатори обіцяють, що виставка здивує як акваріумістів, так і аматорів.

На виставці буде представлено 15 авторських акваріумів, об’ємом  20 літрів. Уперше  будуть представлені породи одного виду акваріумних риб, забарвлення яких настільки різноманітне, що ніколи не повторюється.

Експонати  на виставку надали міський дитячий еколого-натуралістичний центр та приватні акваріумісти Львова, а також гості з Південного Сходу України та з Харкова.

Читайте також: Виставка «Олімпійська писанка – 2015». Де подивитися

Гуппі вважаються акваріумними рибами для початківців, вони не вибагливі до умов утримання, легко розмножуються.

Завітавши на виставку, львів’яни відкриють для себе зовсім інших гуппі, які будуть цікавими і для акваріумістів із великим досвідом, і для тих, хто побачить їх вперше, – зазначають організатори.

Виставка проходитиме в приміщенні міського дитячого еколого-натуралістичного центру, що на вул. Кубанській, 12, щодня з 12:00 до 18:00 год. і триватиме до 10 травня.

Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!