Політична реклама

Львів'янам рекомендують не їхати в Туніс

1281 0
У зв’язку з можливістю подальшого загострення ситуації в Туніській Республіці, МЗС України радить не здійснювати неорганізовані туристичні поїздки по цій країні.

Громадянам України, які планують поїздки в Туніс або наразі перебувають в цій країні, рекомендовано уникати місць масового скупчення людей, інформує Львівський портал. А також за можливості уникати виїзду і тривалого перебування за територією готельних комплексів.

Також рекомендують при в’їзді на територію Туніської Республіки придбати «сім-карту» одного з місцевих мобільних операторів з метою створення можливостей для встановлення оперативного та безперебійному зв’язку з Посольством України в Тунісі, туніськими правоохоронними органами.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації на території Тунісу громадян України просимо звертатися до Посольства України в Туніській Республіці за телефоном «гарячої лінії» 216 24600389.

Також нагадуємо про функціонування в МЗС цілодобової гарячої лінії 38 044 238 16 57.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!