Політична реклама

Львів'янам роз'яснюють порядок приватизації нерухомості

1886 0
Відтепер для оформлення права власності на нерухоме майно потрібно звертатись в Державну реєстраційну службу Львівського міського управління юстиції за адресою: вул. Липинського, 54.

Натомість, питання приватизації державної квартири надалі належить до повноважень Львівської міської ради, - повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на  Центр надання адміністративних послуг.

Відповідні зміни відбулися у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Також з 1 червня 2013 року  відділ приватизації державного житлового фонду Франківського району здійснюватиме повноваження щодо приватизації житла на території Франківського, Залізничного та Шевченківського районів, а Галицький відділ -  Галицького, Личаківського та Сихівського районів.

Щоб приватизувати державну квартиру, необхідно звернутися у Центр надання адміністративних послуг із заявою на ім’я начальника управління комунальної власності. До заяви слід додати такі документи:

·               Документ, що підтверджує пільгові умови на приватизацію (у разі наявності пільг).

·               Довідку про склад сім’ї та займані приміщення.

·               Поверховий план та експлікацію приміщень квартири (будинку), виготовлені у встановленому законодавством порядку суб’єктом господарювання.

·               Зображення об’єкта нерухомого майна на магнітних і паперових носіях.

·               Фотокопію попереднього договору про укладення у майбутньому охоронного договору на пам’ятку (її частину) у разі оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, які є пам’ятками культурної спадщини.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 297-57-95, інформаційна довідка міської ради, у міському Центрі надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, вхід з правої сторони Ратуші) та у Центрі надання адміністративних послуг Вашого району:

   Центр надання адміністративних послуг Галицького району:

вул. Ф.Ліста, 1, каб.10, т. 261-10-38

   Центр надання адміністративних послуг Шевченківського району:

вул. Липинського,11, каб.101, т. 230-09-27

   Центр надання адміністративних послуг Франківського району:

вул. Ген. Чупринки,85, каб.101, т. 237-30-38

   Центр надання адміністративних послуг Личаківського району:

вул. К.Левицького,67, каб.100, т.254-62-04

   Центр надання адміністративних послуг Залізничного району:

вул. Виговського,34, каб.10, т.295-82-36

   Центр надання адміністративних послуг Сихівського району:

просп. Червоної Калини,66, каб.122, т. 254-64-09


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!