Львів'янка стала віце-чемпіонкою світу з паракарате

494 0
Спортсменка зі Львова здобула срібло в категорії ката на кріслі колісному.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Львівʼянка Каріна Айрапетян стала віце-чемпіонкою світу з паракарате. Чемпіонаті світу з карате серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся нещодавно в Угорщині. Спортсменка зі Львова здобула срібло в категорії ката на кріслі колісному. 

Джерело: Львівська ОВА

«На змаганнях львів’янка поступилась суперниці з Іспанії, яка й стала чемпіонкою. Паралімпійським спортом Каріна займається багато років. За цей час вона неодноразово виборювала нагороди чемпіонатів України, Європи та світі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів'янка виборола бронзову нагороду на прем'єр-лізі з карате

Загалом за нагороди на чемпіонаті світу позмагались 110 спортсменів із 30 країн. Україну представили двоє спортсменів.

Нагадаємо, дзюдоїсти Львівщини вибороли 4 медалі на молодіжному чемпіонаті України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!