Львів’янка Ярина Король стала чемпіонкою України з кіокушинкай карате

1899 0
Срібною призеркою серед жінок стала інша львів‘янка – 33-річна майстер спорту України міжнародного класу Наталя Мутіна.
фото: лода

фото: лода

У суботу, 24 жовтня, відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате у розділі «ката» серед дорослих в режимі онлайн. Від кожної країни в цих змаганнях могли виступити лише по двоє учасників серед жінок та чоловіків. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Серед жінок абсолютною переможницею змагань стала 28-річна Ярина Король, майстер спорту України, багаторазова призерка та чемпіонка України серед дітей, кадетів, юніорів, молоді та дорослих у розділах «куміте» та «ката», срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорів та бронзова призерка Чемпіонату Європи серед дорослих у розділі «командні ката».

Срібною призеркою серед жінок стала інша львів‘янка – 33-річна майстер спорту України міжнародного класу Наталя Мутіна, багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України та Європи.

Бронзовим призером серед чоловіків став брат Ярини, 35-річний майстер спорту України Олег Король. Він є головним тренером збірної Львівської обласної федерації кіокушинкай карате у розділі «ката», бронзовим призером чемпіонату Європи серед чоловіків у розділі «ката» та серед дорослих у розділі «командні ката», багаторазовим призером та чемпіоном України та дворазовим призером чемпіонату Європи серед юніорів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!