Львів'яни можуть оформити онлайн персоналізовану ЛеоКарт

9026 0
Також власники персоналізованих ЛеоКарт можуть продовжити термін дії профілю своїх карток.
ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

Пільгову, студентську чи учнівську ЛеоКарт можна оформити онлайн – через Портал мешканця. Також у такий спосіб власники персоналізованих ЛеоКарт можуть продовжити термін дії профілю своїх карток.

«Портал мешканця відновив роботу, отже подати документи на виготовлення пільгової, студентської та учнівської ЛеоКарт відтепер можна через особистий кабінет. Це зручно і зекономить ваш час, адже заяву і документи можна відправити, не виходячи з дому», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові оновили перелік пільговиків, які можуть оформити Леокарт

Окрім цього, відтепер власники персоналізованих ЛеоКарт можуть подати онлайн документи для внесення змін в дані профілю картки, щоб продовжити термін його дії.

Якщо у вас завершився термін дії пільгового документа, на основі якого виготовлялася ЛеоКарт, система сприймає таку картку «без пільги». Якщо продовжувати її валідувати у транспорті – це призведе до заборгованості і блокування картки. Тому необхідно вчасно оновлювати дані з актуальними документами, що надають право на пільговий проїзд.

Щоб подати документи на ЛеоКарт через Портал мешканця, необхідно:

  • увійти або створити користувача;

  • обрати послугу «Отримання пільгової транспортної картки ЛеоКарт»/ «Студентська пільгова картка ЛеоКарт»/ «Учнівська пільгова картка ЛеоКарт»/ «Внесення змін в дані профілю персоналізованої транспортної картки ЛеоКарт»;

  • заповнити заяву;

  • завантажити необхідні документи.

Покрокова інструкція – тут.

Виготовлення картки можливе, якщо подані всі документи, що зазначені у переліку. Детальніше про перелік необхідних документів для оформлення персоналізованих карток – читайте тут. 

Нагадаємо, нещодавно читачі Tvoemisto.tv скаржилися на роботу безготівкової оплати – за проїзд стягувалася сума вища, аніж 15 грн. Згодом стало відомо, що надмірні кошти, які списали за проїзд у громадському транспорті Львова після оплати банківською карткою, повернуть впродовж 14 днів.

Додамо, з 11 грудня у Львові безготівкова оплата проїзду стала доступною на усіх міських маршрутах. Цього ж дня вартість проїзду в усьому громадському транспорті змінилася. Тарифи уніфікували та зробили однаковими для автотранспорту та електротранспорту.

Раніше Tvoemisto.tv пояснило, де можна купити картку, скільки вона коштує, як і де поповнювати баланс. Детальніше читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!