Політична реклама

Львів’янин запатентував сковороду та прищіпки

1442 0
Український інститут промислової власності зареєстрував патент на промисловий зразок “сковорода” та три патенти на “прищіпку для одягу” авторства львів’янина Михайла Гончарова.

“Сковорода” Гончарова не має унікальних ознак, інформують Наші Гроші.

Також Михайло Гончаров отримав три патенти на промислові зразки “прищіпка для одягу”. Це перші отримані ним патенти на промислові зразки.

Наразі про Михайла Гончарова відомо лише те, що йому 24 роки і мешкає він на вулиці Городоцькій у Львові.

Як уже повідомлялося, у Львові живе ще двоє молодих винахідників. Анастасія Штукалюк стала власником патентів на сірники, а Олександр Листвак отримав патенти на промислові зразки “пробка для закупорювання пляшок”, “запальничка”, “лопатка для харчових продуктів” та інших предметів.

Допомогала в оформленні патентів львівська фірма “Формула-Брок”. Вона також надавала аналогічні послуги львівським винахідникам, які протягом 2013 року патентували усе підряд: зубочистки, планшетні комп‘ютери, корки, вішаки, респіратори, запальнички, лампочки, світильники, господарські рукавиці та інше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!