Львів’янина, який стверджував, що «Буча – це черговий фейк», засудили до 2 років ув’язнення

1291 0
Такі думки засуджений висловлював в телефонній розмові з товаришем.
Фото умовне

Фото умовне

Львів’янина, який у телефонній розмові стверджував, що «Буча – це черговий фейк», а «України як держави не існує…», засудили до років ув’язнення. Про це повідомила пресслужба прокуратури. 

«Засуджений під час телефонних розмов з товаришем активно висловлювався про підтримку країни агресора. Зокрема він визнавав правомірною збройну агресію проти України розпочату у 2014 році та виправдовував дії збройних формувань рф. Окрім цього, чоловік підтримував відверту антидержавницьку, антиукраїнську та проросійську позицію. Під час чергової розмови на російській мові стверджував, що «Буча – це такий же фейк, як і все інше», а в судовому засіданні повідомив, що «України як держави не існує, немає української нації, та що він любить путіна», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Читайте також: Керівника проросійської секти «Аллатра» підозрюють у державній зраді

Зазначимо, що спочатку чоловіку винесли вирок у вигляді 6 місяців арешту, проте згодом за клопотанням прокурора його змінили на більш суворе – 2 роки позбавлення волі

Нагадаємо, що у Львові судитимуть двох мешканців Луганської області, яких обвинувачують у державній зраді.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!