У Львові відкриють три нові центри дозвілля для людей поважного віку

1192 0
Станом на зараз центрів є 10, з яких 6 – при храмах міста.
Фото: physicsworld.com

Фото: physicsworld.com

У Львові планують протягом цього року створити три Центри денного дозвілля для людей поважного віку. Загалом таких Центрів нині є 10. Йдеться про приміщення вул. Коперника, 16, у Винниках та в Брюховичах.

«Намагаємось врахувати усі зацікавлення та пропозиції наших підопічних, а тому формуємо групи за інтересами: є люди, які хочуть побувати на прогулянці, для когось найкраще дозвілля – екскурсії історичними місцями, музеями чи церквами й монастирями», – цитує керівника управління соціального захисту ЛМР Ігоря Кобрина пресслужба міськради.

Читайте також: Скільки людей живе в Україні. Кабмін представив оцінку чисельності населення

Станом на зараз центрів є 10, з яких 6 – при храмах міста. Зокрема, храмі Христового Воскресіння (вул. Городоцька, 319а); св. Климента Папи (вул. Чупринки, 70); Всіх Святих Українського Народу (вул. Петлюри, 32); Різдва Пресвятої Богородиці (просп. Червоної Калини, 70); Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175); Пресвятої Богородиці Володарки України (вул. Новознесенська, 34). А також – при відділенні соціальної адаптації (вул. Кирилівська, 3а); дитячій бібліотеці №13 (вул. Князя Романа, 32); Центральній міській дитячій бібліотеці (вул. Окуневського, 3). Також центр дозвілля діє в смт Рудно.

Нагадаємо, що на 2021 рік із бюджету розвитку Львівської МТГ на соціальну галузь передбачили 22 млн грн.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!