Суд покарав львів'янку, син якої вистрілив у друга з пневматичного пістолета

762 0
Інцидент трапився ще у вересні цьогоріч.
Фото умовне

Фото умовне

Залізничний районний суд Львова оштрафував матір хлопця, який вистрілив у голову товариша з пневматичного пістолета. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Інцидент трапився 18 вересня цьогоріч на території парку «Левандівка» по вул. Сяйво, 18. Тоді син Людмили Дудяк хизувався свої пневматичним пістолетом та випадково вистрілив у скроню свого товариша. У постанові суду вказано, що потерпілий лише скаржився на фізичний біль. 

Читайте також: 16-річний хлопець у Львові випадково вистрелив у товариша з мисливської рушниці

Суд визнав винною у вчиненні адміністративного правопорушення за статтею ч.2 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Їй присудили штраф у 1700 гривень, а також стягнули судовий збір – 536 гривень. 

Нагадаємо, що на Львівщині, місцевий мешканець стріляв у безпритульну собаку.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!