Що буде з майном Третього ТМО Львова, яке розформували. Виконком прийняв рішення

1723 0
Третє територіальне медичне об'єднання міста Львова реорганізували рішенням сесії ЛМР 25 травня.
Фото умовне

Фото умовне

Третє територіальне медичне об'єднання міста Львова, до якого входить 3-я міська лікарня на вул. Раппапорта і пологовий будинок №1 на вул. Мечникова, реорганізували. Майно Третього ТМО на суму понад 3 мільйони гривень передали на баланс Комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Першого ТМО. Відповідне рішення затвердили сьогодні, 4 липня, під час засідання виконкому ЛМР.

«Безоплатно на баланс Першого ТМО передали матеріальні цінності у кількості 64 одиниці вартістю 3 359 426 грн. Це пов'язано із перетворенням комунального територіального медичного об'єднання №3. Частину приміщень передали Першому ТМО. А ті матеріальні цінності, які є на балансі цих приміщень, планується також передати на баланс Першого ТМО. Йдеться про будівлі на вул. Мечникова та у мікрорайоні Рясне», – зазначила керівниця управління охорони здоров'я ЛМР Марта Матюшко.

Читайте також: Що буде із двома найстарішими пологовими будинками Львова?

Зазначимо, що до Першого медичного об'єднання Львова приєднають:

ВП «Пологовий будинок №1» на вул. Мечнікова

ВП «3-я міська клінічна лікарня» (мікрорайон Рясне)

  • • вул. Величковського, 30А

  • • вул. Шевченка, 350

  • • вул. Шевченка, 358Б

  • • вул. Шевченка, 366

  • • с. Рясне-Руська, вул. Незалежності, 1

Нагадаємо, раніше під час дискусії Tvoemisto.tv керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко повідомила, що в управлінні охорони здоров'я ЛМР створили робочу групу, яка вирішувала питання ефективності роботи лікарень Третього ТМО. Члени групи працювали над вирішенням шляху розвитку 3-ї міської лікарні на вул. Раппапорта і пологового будинку №1 на вул. Мечникова. Згодом Третє ТМО все ж реорганізували.

Для довідки

Територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології надає послуги спеціалізованої вторинної медичної допомоги. Його створили у грудні 2021 року.

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!