Майже дві тисяч вантажівок зупинились на польському кордоні через страйк перевізників

688 0
Легкові автівки і автобуси в обох напрямках перетинають державний кордон у звичайному режимі.
Фото: Міжнародна транспортна асоціація України

Фото: Міжнародна транспортна асоціація України

На українсько-польському кордоні продовжується ускладнення руху вантажних транспортних засобів. Найбільше черга у пункті пропуску «Ягодин», там зупинилось 810 вантажівок. Про це повідомила прессекретарка Львівського прикордонного загону Олександра Кучковська. 

Станом на 12:00 сьогодні, 9 листопада, у ПП «Краківець» на в’їзд в Україну вже утворилася черга з 510 вантажівок. Польські прикордонники пропускають орієнтовно 1-2 автівки на годину. На виїзд з України у цьому пункті пропуску накопичення автотранспорту наразі не фіксується.

У «Рава-Руській» у двох напрямках ускладнений рух вантажівок – як на в’їзд, так і на виїзд. Наразі у цьому пункті пропуску спостерігається накопичення у кількості 410 вантажівок як на в’їзд, так і на виїзд. Польська сторона пропускає максимум 2 вантажівки на годину.

У пункті пропуску «Ягодин» рух вантажівок ускладнений як на в’їзд, так і на виїзд. Є черга з 810 вантажівок. Виїзд у напрямку Польщі відбувається лише за електронною чергою.

Читайте також: Поляки повністю заблокували рух вантажівок на двох пунктах пропуску

Стосовно переміщення гуманітарної допомоги, пального, небезпечних та швидкопсувних вантажів на в’їзд в Україну – ускладнень немає. Крім того, легкові автівки і автобуси в обох напрямках перетинають державний кордон у звичайному режимі.

Нагадаємо, що на кордоні з Польщею ускладнений рух для вантажівок через страйк польських перевізників. Організатори протесту планують пропускати лиш по одному вантажному автомобілю на годину. Детальніше про те, що вимагають польські перевізники, читайте тут.

Наталія Вареник
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!