Київ

Медичний центр у Шевченківському районі Києва побудують за кошти інвесторів

787 0
Його зведуть замість протитуберкульозного диспансеру на вул. Алли Горської, 6, який не працює з 2015 року.
Ілюстативне фото (facebook.com.monodoctor)

Ілюстативне фото (facebook.com.monodoctor)

До будівництва медичного центру на вул. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі планують залучити інвестора. Згідно з розпорядженням Київського міського голови № 604 від 12 липня 2023 року, буде оголошено інвестиційний конкурс. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Як зазначають у Департаменті, раніше депутати Київради надало дозвіл на знесення застарілих будівель не функціонуючого з 2015 року протитуберкульозного диспансеру на вул. Алли Горської, 6. Орієнтовна загальна площа об’єктів становить 1 153 кв. м.

Замість нього, після визначення переможця інвестиційного конкурсу, укладення договору, буде побудований об’єкт комунальної власності територіальної громади Києва. Замовником будівництва – КНП «Київський фтизіопульмонологічний центр».
 
Передінвестиційні роботи, зокрема розробку та погодження техніко-економічних показників і можливих передпроєктних пропозицій за об’єктом інвестування здійснюватиме КП «Київське інвестиційне агентство». Умови конкурсу підготує Департамент економіки та інвестицій КМДА. Постійно діюча комісія із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції та реставрації об’єктів міської інфраструктури проведе інвестиційний конкурс.
 

У КМДА зазначили, що реалізація проєкту дозволить покращити якість надання громадянам медичних послуг, зокрема із застосуванням новітніх технологій у медичній галузі, створити нові робочі місця, а також залучити інвестиційні ресурси в економіку міста Києва.

Як ми писали раніше, в Оболонському районі Києва зробили капремонт у відділенні екстреної медичної допомоги №18

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!