Міська рада подасть до суду через курсування приміських автобусів по Львову

1797 0
У міськраді кажуть, що приміські маршрути мали б курсувати лише до найближчих до в’їзду автостанцій, а вони курсують через місто.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Львівська міська рада готує звернення до суду щодо забезпечення курсування приміських маршрутів, які без відповідного дозволу курсують по Львову. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Читайте також: Сьогодні для проїзду відкриють вулицю Пекарську у Львові

В управлінні транспорту стверджують, що приміські автобуси порушують законодавство, пересуваючись по Львову, оскільки згідно з нормами передбачено обмеження руху приміського транспорту на території міста лише до найближчих від в’їзду автостанцій та погоджених кінцевих зупинок.

У міськраді також заявили, що у приміських автобусних маршрутах обмежено кількість пасажирів, які мають право пільгового проїзду. Через це такі пасажири користуються лише міським громадським транспортом , а це несе фінансове навантаження на міських перевізників.

Йдеться про такі приміські маршрути, як наприклад, №111 «Львів-Дубляни», №138 «Львів-Лапаївка», №184 «Львів-Рудно» та №180 «Львів-Дубляни». У міськраді також називають автобуси №110 «Львів-Чишки», які курсують до площі Митної замість АС-6, №125 «с.Шкло-АС №8», які курсують по вул.Левандівській замість вул.Городоцької, «Львів-Давидів», «Львів-Милятичі» - до пл.Петрушевича, автобуси «Львів-Поршна», «Львів-Повітно», «Львів – Оброшино», «Львів-Суховоля» курсують до приміського вокзалу, займаючи зупинку напроти ринку «Привокзальний».
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!