Мобільний інтернет «Київстар» планують відновити цієї ночі

1813 0
Наразі запрацював мобільний зв'язок від оператора «Київстар».
фото умовне

фото умовне

У компанії «Київстар» роблять усе можливе, щоб відновити послуги смс і передачі даних цієї ночі, 14 грудня. Про це у відеозверненні повідомив гендиректор «Київстару» Олександр Комаров.

«Ми робимо все можливе для відновлення роботи мережі після масштабної кібератаки – найбільшої кібератаки в історії глобального телекому», – прокоментував Комаров.

Він зазначив, що оператор почав надавати послуги голосового зв'язку. За його словами, відновлення мережі відбувається поступово і дуже обережно.

Читайте також: Російські хакери взяли на себе відповідальність за атаку на «Київстар»

«Одночасно працюєм над відновленням послуг смс та передачі даних. Будемо робити все, щоб відновити ці послуги сьогодні вночі», – підкреслив гендиректор.

Нагадаємо, 12 грудня стався технічний збій у мобільній мережі «Київстар»  Через це були тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет. У компанії повідомили, що вони стали мішенню потужної хакерської атаки. У середу, 13 грудня, у абонентів «Київстар» почав з’являтися мобільний зв'язок.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!