Мистецтво під час війни і моновистава. Куди піти на вихідні у Львові

1829 0
Tvoemisto.tv пропонуємо підбірку подій, де можна провести час на вихідних у Львові.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Концерт «Mozart BirthDay. Музичний Експрес»

Коли: 29 січня, 11:30, 18:00;

Де: Львівська національна філармонія, що на вул. М. Скорика, 7;

Скільки: 150-400 грн., для дітей до 3-х років вхід вільний.

В січні відомий на весь світ композитор Вольфганг Амадей Моцарт святкує свій День народження. В рамках Mozart BirthDay Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика спільно з Центром музичного розвитку  «Tempo» продовжує цикл сімейних концертів. В програмі концерту музичні шедеври В. А. Моцарта у виконанні музикантів філармонії.

Моновистава «Відпускаю»

Коли: 29 січня, 19:00;

Де: «FESTrepublic», що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 200 грн.

Це моновистава актора і поета Дмитра Наумця. Вона створена на його реальних спогадах і переживаннях. 25 історій поєднані в одну і показують шлях автора від повного морального розпачу до зцілення.

Виставка графіки Владислава Христенка «Різдво»

Коли: до 03.02, з неділі по четвер з 10:00 до 17:00;

Де: Художньо-меморіальний музей Олени Кульчицької, вул. Листопадового Чину, 7;

Скільки: для дорослих - 40 грн., для учнів, студентів, пенсіонерів -  20грн. 

На виставці графіки Владислава Христенка  «Різдво» експонують унікальні офортні аркуші-поліптихи із циклу «Твердині України», де відтворено найвидатніші давні замкові та фортифікаційні будівлі. У цих творах автор застосовує оригінальний художній задум, друкуючи невеликі сюжетні зображення із окремих офортних кліше на одній площині. Композиційно вони нагадують колаж або аплікацію.

Міжнародна виставка «Мистецтво в часи ВІЙНИ»

Коли: до 05.02., кожного дня з 11:00 до 17:30, крім понеділка;

Де: Львівський палац мистецтв, що на вул. Коперника, 17;

Скільки: вхід вільний.

В рамках виставки представлені експонати мандрівної експозиції онлайн-музею UA.Heritage: серія робіт, створених українками під час війни за мотивами 100-річних ескізів українського авангарду та модерну. Це писанки, вишивані панно, оздоблені вишивкою скриньки, прикраси та аксесуари. А також сучасні патріотичні плакати, створені у стилістиці українських декоративних розписів.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!