На 4 перехрестях у Львові забрудненість повітря вдвічі перевищує норму

1623 0
На 4 перехрестях у Львові забрудненість повітря перевищує норму у 2 рази. Таким є результати вимірювань, проведених протягом 3 кварталу 2014 року на 25-ти перехрестях міста із значним транспортним потоком.
Фото: car.jacrein-club

Фото: car.jacrein-club

Найбільший вміст забруднюючих речовин виявили на таких перехрестях: вул. Чорновола – Під Дубом, Стрийська – Сахарова, Стрийська – Наукова – Хуторівка, Шевченка –Левандівська. У повітрі решти перехресть також виявлені незначні перевищення концентрації забруднюючих речовин, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Протягом 2 кварталу цього року було виявлено 9 перехресть, у повітрі яких зафіксовані перевищення допустимих норм у 2 рази.

Повітря досліджували на вміст оксиду вуглецю, оксиду азоту, діоксиду азоту та сірчистого ангідриду на висоті 1,5-1,6 м. Проби повітря відбирали на тротуарі, на відстані 1-1,5 м від проїзної частини дороги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!