На Alfa Jazz Fest у Львові виступить Хербі Хенкок

1989 0
Організатори фестивалю анонсували виступ справжньої ікони сучасної музики Хербі Хенкока.
фото: Alfa Jazz Fest (official)

фото: Alfa Jazz Fest (official)

Американський піаніст, клавішник, бендлідер та композитор Хербі Хенкок відвідає цьогорічний Alfa Jazz Fest, який відбудеться 23-27-го червня.

У Львів він привезе свій новий проект і виступить з таким зірковим складом:
- гітаристом Ліонелем Люке;
- басистом Джеймсом Джинусом;
- барабанщиком Вінні Колаютою.

«Нові барви в музикальну палітру виступу привнесе Террас Мартін, молодий сучасний мультиінструменталіст, репер, співак та продюсер з Лос-Анджелеса, дворазовий переможець Греммі, в музиці якого поєднуються стилі від фанку та джазу до класики й соул», – зазначають організатори.

Читайте також: Організатори назвали першого хедлайнера Alfa Jazz Fest 2017 у Львові

Довідка. Хербі Хенкок є Послом доброї волі ЮНЕСКО. Музикант виступив ініціатором проголошення Міжнародного дня джазу, який щорічно відзначається 30-го квітня, починаючи з 2012-го року. Крім того, Хербі Хенкок – засновник Міжнародного комітету артистів за мир (ICAP). Власник багатьох нагород, серед яких 14 премій Греммі. Його диск «River: The Joni Letters» став другим в історії джазовим альбомом, який отримав премію Греммі у найпрестижнішій категорії «Album of the Year». В музичній індустрії важко згадати таких музикантів, які мали б більше впливу, ніж Хербі Хенкок, на розвиток акустичного й електронного джазу та R&B. Він випробував багато музичних жанрів, іноді викликаючи обурення своїх прихильників радикальними змінами у стилі.

Читайте також: «Бити морди не будемо». Олег Радик про Дорна, Alfa Jazz та Економічний бойкот

Нагадаємо, львівський активіст Олег Радик розповів, що цього року ГО «Економічний бойкот» напередодні або під час Alfa Jazz Fest проведе чергові акції, які будуть набагато помітніші, аніж у році минулому. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!