На частині вулиці Свєнціцького встановлять бетонні делініатори

3448 3
Делініатори пропонують встановити на відрізку 400 м у напрямку до консульства Польщі.
фото: 032

фото: 032

На вулиці Свєнціцького встановлять бетонні делініатори, що відділятимуть смугу для громадського транспорту. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 13 березня.

Читайте також: Як на Пасічній працює нова смуга для громадського транспорту. Відео

«Аналіз показав, що на ділянці між Академією мистецтв і Стрийським ринком трамваї гублять 25 хвилин. І якщо ми прискоримо рух трамваїв за рахунок цієї ділянки, то ми фактично прискоримо рух трьох трамвайних маршрутів або 27 трамваїв щодня на 40%», – сказав під час засідання заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак висловив побоювання щодо прибирання вулиці з делініаторами, адже виділеною смугою не зможе проїхати снігоприбиральна техніка. Делініатори пропонують встановити на відрізку 400 м у напрямку до консульства Польщі та протестувати їхню роботу.

За словами головного спеціаліста відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтина Баранюка, висота деленіаторів становитиме 14 см, ширина – 24 см, а довжина – один метр. 

Читайте також: У Львові облаштують виділені смуги для громадського транспорту. Перелік вулиць

Нагадаємо, раніше міська комісія з безпеки дорожнього руху заборонила паркуватися на ділянці від перехрестя Стуса – Свєнціцького до Стрийського ринку у Львові, аби пришвидшити рух трамваїв. 

Вікторія Ейсмунт

Схема КБДР

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
3 Липня, 2019 11:54
пасажир Приберіть припарковані машини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 Березня, 2019 20:14
Надія Трамваї гу[***] 25 хв тому що перехрестя Пл.Франка перевантажене,а на даному відрізку ніколи не було проблем.Але з бетонними блоками вони з'являться.
14 Березня, 2019 15:29
Петро Ну проїдуть швидше 400м. А там все блокує черга машин згори Ів.Франка. Все, реформа скінчена. Окрім того, бетонні делінеатори травмо- і аварієнебезпечні. Як на Коперника і Куліша бордюри, що стирчать (перепрошую, це велодоріжки, геніальне творіння Шмідта).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!