Яка ситуація на державних дорогах у напрямку кордону з Польщею

8047 0
Практично на усіх дорогах у напрямках пунктів пропуску – затори.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Станом на 00:00 год 25 лютого на державних дорогах у напрямку кордону з Польщею утворилися значні затори автомобілів. На деяких напрямках протяжність корків становить до 10 км. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, на дорозі Львів – Шегині затори в сторону Польщі становлять 6 км. У напрямку пункту пропуску Львів – Краковець стоїть близько 1000 транспортних засобів. У м. Рава-Руська на кордоні зупинилося близько 600 автомобілів.

Найбільші корки утворилися біля кордону в с. Смільниця – протяжністю до 10 км. У пункті пропуску Грушів затори сягають близько 5 км. А на кордоні в с. Угринів утворилися корки протяжністю близько 6-7 км.

Нагадаємо, що Держприкордонслужба не випускає за межі України чоловіків віком від 18 до 60 років. Такі обмеження діятимуть на період воєнного стану в країні.

Також президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!