Політична реклама

На фестивалі "Захід" цими вихідними виступатимуть Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub і Тартак.

1478 0
17-19 серпня відбудеться Фестиваль ЗАХІД 2012, який проводиться з 2009 року на Львівщині. Як і минулого року, місце проведення події - колишній дитячий табір Сонячна Галявина в селі Родатичі неподалік Львова. Організатори кажуть, на фестивалі функціонуватиме три сцени, проводитимуться майстер-класи. Хедлайнерами будуть Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub, Крихітка, Тартак.

Друга сцена присвячена виступам акустичних виконавців та молодих гуртів. Третя сцена – артова (молоді гурти, кіно, театр, інше). Загалом на трьох сценах – більше 50 гуртів.

"Міжнародний фестиваль ЗАХІД 2012 збере найкращі українські, білоруські, молдовські, австрійські гурти. Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури. Просторі поля всіяні травами, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце – все навколо сприяє позитивному настрою. І посеред цього – сцени, з яких лунає музика. Фестиваль об’єднує особистостей, які люблять свою творчу справу! І це ще не все! Відпочинку сприяє польова кухня, виставки рукоділля, літературні читання, майстер-класи з різних ремесел та ваші однодумці, які теж насолоджуються дружнім фестивальним настроєм" - повідомив Яків Матвійчук, засновник та організатор Фестивалю.

УЧАСНИКИ ГОЛОВНОЇ СЦЕНИ ФЕСТИВАЛЮ "ЗАХІД 2012" ПО ДНЯХ:

17 серпня: Тол,Тартак, O.Torvald, Тінь Сонця, Крамбамбуля, ФлайzZzа, Atmasfera, Брем Стокер, Rocky Leon

18 серпня: Ляпис Трубецкой, Роллікс, Юркеш, Крихітка, Bandurband, Анна, Гуцул Каліпсо, Green Silence, Пан Пупец

19 серпня: Бумбокс, Zdob Si Zdub, the Вйо, Qarpa, Тостер, Кораллі, Оратанія, DPDD, Серцевий напад

Квитки на фестиваль можна замовити на сайті kasa.in.ua або за номерами телефонів:

093-0000-754

066-0000-754

097-0000-754.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!