На Київщині знайшли російський склад з боєприпасами

725 0
Нацгвардійці знайшли близько сотні ящиків зі снарядами.
Фото: Нацгвардія

Фото: Нацгвардія

Військовослужбовці Національної гвардії України виявили на Київщині місце, де російські окупаційні війська обладнали склад з боєприпасами. Про це повідомили в пресслужбі Нацгвардії. 

«Триває несення служби в звільнених населених пунктах Київської області, де окупанти залишили велику кількість зброї, боєприпасів. Зокрема, цієї доби в селі Королівці, Київської області нацгвардійці виявили місце, де російські окупаційні війська створили склад з боєприпасами», – йдеться у повідомленні. 

В пресслужбі повідомляють, що знайшли близько сотні ящиків зі снарядами 125-го калібру.

Читайте також: На Київщині псевдостароста одного з сіл співпрацював з росією

Нагадаємо, що 2 квітня Київську область звільнили від російських окупантів, однак мешканцям Київської області поки не рекомендують повертатися в неокуповані райони. Це пов’язано, перш за все, із замінуваннями, залишеними росіянами. Найбільш замінованими є Ірпінь, Буча, Гостомель, Бородянка, Бучанський район, південний захід Іванківського району.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!