На Львівщині через негоду знеструмлені понад 60 населених пунктів

532 0
Ці знеструмлення пов’язані виключно з вітром, інформації про впровадження графіків на Львівщині немає.
Умовне фото

Умовне фото

Сильні пориви вітру сьогодні вночі спричинили знеструмлення 23 населених пункти повністю та 42 частково у різних районах Львівської області. Про це повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Зокрема, знеструмлення у таких районах:

  • Східному РЕМ (Золочівська, Буська частини);

  • Західному РЕМ (Городоцька, Яворівська част.);

  • Південному РЕМ (Дрогобицька, Сколівська част.);

  • Карпатському РЕМ (Самбірська, Турківська част.);

  • Центральному РЕМ (Пустомитівська, Перемишлянська част.);

  • Північному РЕМ (Кам’янка-Бузька част.);

  • ЛМЕМ (Пустомитівська част.).

Ці знеструмлення пов’язані виключно з вітром, інформації про впровадження графіків на Львівщині немає. Відновлюють електропостачання 20 бригад «Львівобленерго» у складі 86 працівників, задіяли 30 одиниць техніки.

Що робити, якщо побачили пошкодження електромереж

Якщо Ви побачили пошкодження електромереж, не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів, адже можна отримати смертельний удар електрострумом.

Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» – зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго». Якщо Ви побачили пошкоджені електромережі – одразу повідомте про ситуацію за номерами: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Нагадаємо, що 29 березня у Львові та області оголосили другий рівень небезпеки через погодні умови. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!