На Львівщині чоловік хотів уникнути відповідальності за нетверезу їзду за 700 доларів хабаря

700 0
Він запропонував поліцейським хабар, але ті відмовилися.
фото: прокуратура

фото: прокуратура

Чоловіку на Львівщині інкримінують обіцянку та надання службовим особам неправомірної вигоди. Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівщини. 

У липні цього року, в Золочівському районі, у комендантську годину працівники поліції зупинили водія транспортного засобу. Фігурант порушив правила дорожнього руху та перебував в стані алкогольного сп’яніння. Для того, щоб уникнути адмінвідповідальності, обвинувачений запропонував поліцейським хабар у розмірі 700 доларів США. Він поклав гроші на сидіння службового автомобіля. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Читайте також: Стало відомо, хто дав хабар адвокату коригувальника ударів по Яворівському полігону 

Нагадаємо, посадовиці військомату на Львівщині повідомили про підозру за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). Її підозрюють в одержанні хабара за сприяння в ухиленні від призову.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!