На Львівщині чоловік потрапив до реанімації з переохолодженням. Як уберегтись

1383 0
Львів’янам радять тепло одягатися та не виходити на вулицю голодними.
фото: tribuna.pl.ua

фото: tribuna.pl.ua

Вночі 31 грудня до Сколівської центральної районної лікарні потрапив мешканець села Орів із ознаками загального переохолодження. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Чоловіка 1964 року народження  доправили до реанімації. Його госпіталізували о 2:00.

У департаменті нагадують, аби не замерзнути взимку необхідно вдягати теплий одяг, взуття, шапку, рукавиці та шарф. У тривалу подорож краще взяти з собою картонку, на якій можна буде стояти, не виходити на вулицю голодним, не пити алкоголь, не пити багато гарячих напоїв та не користуватися зволожуючими кремами.

 

Одяг має бути цілком вільним та захищати відкриті ділянки шкіри. З собою в дорогу радять брати запасний одяг та висококалорійну їжу, наприклад батончики. Рухайтесь та постарайтесь що пів години заходити у тепле приміщення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!