На Львівщині на хабарі впіймали посадовця міграційної служби. Фото

2721 0
Працівниці міграційної служби загрожує позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Співробітники Служби безпеки України затримали під час отримання хараря на робочому місці провідного спеціаліста Галицького відділу Державної міграційної служби України у Львівській області. Про це інформує прес-служба СБУ.

Правоохоронці затримали зловмисницю у службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди у розмірі десять тисяч гривень за п’ять закордонних паспортів. 

Читайте також: Адвокату, який вимагав 6 тисяч хабара, обрали міру запобіжного заходу

Працівники СБУ встановили, що жінка вимагала від громадян гроші за «позачергове» оформлення документів та виготовлення закордонних паспортів. За один паспорт почадовець вимагала дві тисячі гривень. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів отримання неправомірної вигоди.

Проти зловмисниці відкрили кимінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище), згідно з яким їй загрожує від восьми до двнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Наразі тривають слідчі дії та вирішують питання щодо оголошення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Фото: СБУ

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!