На Львівщині прогнозують перші заморозки

5198 0
Температура вночі 2-7° тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки від 0 до 2 градусів.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На території Львівської області та Львова сьогодні, 4 вересня, вночі і вранці прогнозують подекуди туман видимістю 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомили в Львівському гідрометцентрі.

Вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі коливатиметься від 8 до 13° тепла, вдень 15-20° тепла.

5-6 вересня синоптики прогнозують мінливу хмарність, однак без опадів. Вітер північно-східний з переходом на східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки від 0 до 2 градусів, а вдень максимум 20 градусів телпа.

7 та 8 вересня опадів теж не прогнозують, лише 8 вересня невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7 вересня 1-6 градусів тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-2 градуси, 8 вересня 6-11 градусів з позначкою «плюс», удень 18- 23° тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!