На Львівщині розшукують 37-річну переселенку, яка зникла кілька днів тому

10778 0
Мешканка Запорізької області тимчасово проживала у Соціальному центрі матері і дитини.
Фото: ФБ/Дрогобицький відділ поліції

Фото: ФБ/Дрогобицький відділ поліції

На Львівщині, зокрема, Дрогобицький районний відділ поліції ГУНП у Львівській області, розшукує безвісти зниклу 37-річну Тетяну Шенкаренко. Про це повідомляє Дрогобицький відділ поліції

Жінка приїхала із Запорізької області, Михайлівського району, с. Михайлівки тимчасово проживала у Соціальному центрі матері і дитини Львівської області.

Читайте також: У Львові розшукують зниклу безвісти 11-річну дівчинку. Оновлено

Тетяна Шинкаренко ще 21 червня 2022 року вийшла із тимчасового місця проживання та не повернулась. Її прикмети: темне, довге волосся, карі очі, худорлявої тілобудови. Була одягнута в джинсовий костюм, кросівки чорного кольору. Із собою мала жовту сумку через плече.

Усім, хто володіє інформацією про місце знаходження вищевказаної громадянки, просимо зателефонувати за номером 097 103 3441 або 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!