На Львівщині водій вантажівки збив на смерть жінку та втік

786 0
Загиблою виявилась жителька міста Мукачево.
Фото: поліції

Фото: поліції

У понеділок, 6 листопада,  на автодорозі «Київ-Чоп», у місті Стрий, водій, керуючи вантажним автомобілем, скоїв наїзд на жінку-пішохода та поїхав далі. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Загиблою виявилась жителька міста Мукачево віком 40 років. Про це повідомили у поліції Львівщини.

«Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження, розташованих в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд був скоєний вантажним автомобілем «Вольво» з напівпричепом. Цей автомобіль поліцейські виявили у селі Козьова, зупинили та вилучили на арештмайданчик. Особу водія встановлено –ним виявився мешканець Закарпаття віком 52 роки», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: На Львівщині 17-річний водій не впорався з керуванням і скоїв смертельну ДТП

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження  за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!