На Львівщині викрили чоловіків, які за 18 тисяч доларів обіцяли переправити ухилянтів за кордон

1033 0
Оперативники спецслужби вчасно зреагували та затримали ключового організатора оборудки.
Фото: СБУ у Львівській області

Фото: СБУ у Львівській області

У Львові Служба безпеки України нейтралізувала ще один канал нелегального виїзду військовозобов’язаних. Цього разу протиправний «бізнес» організували двоє громадян України. За 18 тис. доларів ділки обіцяли виготовити фіктивні документи для безперешкодного перетину кордону шістьом чоловікам. Про це повідомляє управління СБ України у Львівській області.

Читайте також: Двоє навіть поплили через річку. Як на кордоні ловлять ухилянтів та що на них чекає

За даними слідства, схема так і не запрацювала. Оперативники спецслужби вчасно зреагували та затримали ключового організатора оборудки під час отримання другої частини неправомірної вигоди – 16 200 доларів США.

Читайте також: Львівські поліцейські затримали чоловіка, що допомагав ухилянту перетнути кордон нібито на навчання

Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК Україну, стосовно іншого – готують повідомлення.

Нагадаємо, що деякі українські чоловіки від початку повномасштабного вторгнення намагаються незаконно перетнути кордон. Для цього вдаються до різних маніпуляцій. Про кількість затриманих на державному кордоні, способи незаконного перетину та хабарі читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Фото пресслужби СБУ у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!