На Львівщині вирує циклон Волкер. Які дороги найбільш складні для проїзду

3888 0
На Львівщині сьогодні 7–18 градусів морозу.

Станом на ранок 12 лютого найбільш складними дорогами є М-06 Київ – Чоп на ділянці кільцевої дороги, зокрема поблизу Гамаліївки та між Чижками і Винниками, а також М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська поблизу міста Винники. На цих дорогах ввели тимчасове обмеження руху великовагового транспорту. Про це повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Читайте також: Чи варто їхати у Карпати в негоду і яка ситуація у Славському

На інших дорогах державного значення області проїзд забезпечений, хоча дорожнє покриття засніжене. Через сильні пориви вітру можливі утворення снігових заметів.

Зазначається, що для забезпечення належного проїзду транспорту на державних автошляхах працюють понад 200 спецмашин і стільки ж робітників, за ніч використано близько 1000 тонн протиожеледних матеріалів.

Нагадаємо, що на Львівщині прогнозують ще додаткових 30 сантиметрів снігу. У разі потреби мешканці можуть звертатися до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за телефоном 067 370 80 67 (цілодобово). 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!