На Львівщині створили дві нові поліцейські станції

1558 0
Обидві відкрили на території Стрийської громади.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

На Львівщині запрацювали 2 нові поліцейські станції. Їх відкрили у селах Миртюки та Угерсько на території Стрийської громади. Про це повідомила поліція Львівської області. 

У Меритюках обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Андрій Магурчак, а у Угерську − капітан поліції Олег Галецький.

«Обидва правоохоронці пройшли конкурсні відбори та навчання, вони забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи», − йдеться у повідомленні. 

Читайте також: «Не штрафуйте нас, будь ласка, ми чемні» або Як працює велопатруль у Львові

Зазначимо, що загалом на Львівщині функціонує 35 поліцейських станцій, з них 4 – на території Стрийської громади.

Нагадаємо, що 31 серпня, у Львові відбувся огляд Центру швидкого реагування на злочини і події, який запрацює найближчим часом.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!