На Львівщині завершили кількарічну реконструкцію траси Львів – Пустомити – Меденичі

8340 0
Офіційне відкриття дороги планують на 1-2 червня.
Фото: Служба автодоріг Львівщини

Фото: Служба автодоріг Львівщини

На Львівщині завершили ремонт дороги Львів – Пустомити – Меденичі. Про це Tvoemisto.tv повідомила речниця Служби автодоріг Львівщини Оксана Богуш.

Читайте також: В Укравтодорі показали, як ремонтують трасу Львів – Пустомити – Меденичі. Відео

За її словами, дорожники завершують останні роботи на шляхопроводі у Колодрубах. Офіційне відкриття дороги планують на 1-2 червня.

Трасу Львів – Пустомити – Меденичі ремонтують у межах інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Загальна протяжність відремонтованої траси становить 47,5 км, включно з 11 мостами та одним шляхопроводом. Варітсть робіт - 1,1 млрд грн.

До ремонту дорога була ІІІ категорії. Після реконструкції, коли трасу розширили до 8,5 м, частина траси відповідатиме параметрам ІІ категорії з двома смугами руху.

Читайте також: На Львівщині будують нову кільцеву розв’язку. Фото

Трасу почали ремонтувати у 2016 році різними ділянками. Роботи виконує ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!