На Львівщині змінили номер Гарячої лінії. Куди телефонувати для допомоги

1520 0
Також на Гарячу лінію області можна звернутися за допомогою чат-бота у месенджерах.
Фото умовне

Фото умовне

Від сьогодні, 29 листопада, на Львівщині змінили номер телефону Гарячої лінії області. Тепер телефонувати потрібно за номером  032 25 96 031. Про це повідомили у Львівській ОВА.

«Зміна номера для звернення пов’язана з тим, що Міністерство внутрішніх справ запускає на Львівщині Службу екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112. Згідно з баченням організаторів нової служби, за коротким номером 112 прийматимуть лише ті дзвінки, що стосуватимуться роботи екстрених служб», – йдеться у повідомленні.

Як пояснили в ОВА, для «Гарячої лінії області» зарезервували новий короткий номер телефону. Його оприлюднять після погодження з усіма мобільними операторами.

За номером телефону (032)2596031 «Гаряча лінія області», як і раніше, цілодобово прийматиме звернення з питань внутрішньопереміщених осіб, житлово-комунального господарства, діяльності органів виконавчої влади та надаватиме в межах компетенції довідкову інформацію. Також на Гарячу лінію області можна звернутися за допомогою чат-бота у месенджерах.

Нагадаємо, що у Львівській області буде безкоштовно працювати гаряча лінія, де надаватимуть юридичні та психологічні консультації для потенційних опікунів, прийомних та патронатних сімей та усиновителів.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!