На період карантину у Львові скасовують безкоштовний проїзд пільговикам

5941 0
Безкоштовний проїзд скасують із 23 березня.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Із понеділка, 23 березня, до 3 квітня у Львові скасують безкоштовний проїзд у міському транспорті пільговикам. Відповідне рішення ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС сьогодні, 19 березня, інформують на офіційній сторінці Львів & Коронавірус у Львові.

Читайте також: Куди можна виходити та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

У автобусах, трамваях і тролейбусах й надалі мають їздити не більше 10 осіб, інакше – патрульна поліція вже почала складати адмінпротоколи та скеровувати до суду.

Також, за рішенням комісії, візові центри, де сьогодні зафіксували масове скупчення людей, на час карантину не працюватимуть. Продуктові ринки також зобов’язали впускати на їх територію не більше 10 людей.

Комісія також ухвалила виділити 9,2 млн грн на медикаменти й засоби індивідуального захисту лікарні швидкої допомоги, міським клінічним лікарням №1 та №8. Також 8-ма лікарня отримає 800 тис. грн на кисневі системи. 

Читайте також: Хворим із підозрою на коронавірус у Львові потрібна допомога

Нагадаємо, у Львові через карантин обмежили кількість пасажирів, яких можна одночасно перевозити у громадському транспорті: їх має бути не більше 10.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!