На колектор на Винниченка у Львові виділили майже 2 мільйони. Коли закінчать роботи

1632 0
Колектор ремонтуватимуть щонайменше до 9 серпня, згодом розпочнуть дорожні роботи.
фото: христина процак

фото: христина процак

На ремонт колектора на вулиці Винниченка, 32 у Львові з резервного фонду виділили майже два мільйони гривень. Ремонт триватиме щонайменше до 9 серпня. 

Читайте також: У Львові просять тимчасово зробити вулицю Підвальну двосторонньою

Сьогодні, 23 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради виділили 1 870 610 грн. на ремонт колектора на вулиці Винниченка,32, який вийшов з ладу під час сильної зливи у червні цього року.

Колектор ремонтує компанія ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Роботи з колектором триватимуть щонайменше два тижні, про це Тvoemisto.tv повідомили у ЛКП «Львівводоканал». Згодом на цій ділянці почнуть дорожні роботи.  

Нині вулиця Винниченка перекрита на ділянці від вулиці Лисенка до вулиці Кривоноса. На час ремонту вулицю Кривоноса зробили двосторонньою, утім у пікові години на вулицях Підвальній, Гуцульській, Лисенка утворюються тягнучки.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!