Політична реклама

На ринках Львова завищені ціни на овочі

1381 0
Львівщина повністю забезпечена плодово-овочевою продукцією, але є проблема з ціною, яку реалізатори невиправдано завищують.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич під час апаратної наради, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За його словами, щорічно на Львівщині є перевиробництво картоплі на 1 млн. тон. Оскільки цього року був неврожай на цю сільськогосподарську продукцію, то перевиробництво становить 800 тон. Однак цієї кількості цілком достатньо, щоб не залучати іноземні компаній.

У нас повністю вистачає сільськогосподарської продукції, в тому числі й картоплі, – зазначив Б. Матолич.

Щоб врегулювати цю ситуацію та забезпечити населення області низькою ціною на картоплю будуть організовувати продовольчі ярмарки, де сільськогосподарська продукція має реалізовуватись за доступними цінами.

Як повідомляло Твоє місто, ціна на картоплю на ринкаї Львова сягала 5 гривень за кілограм.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!