На Сихові облаштують підвищений пішохідний перехід, який мали встановити ще минулого року

7371 0
Цього тижня планують почати роботи, а закінчити – до Великодня.
Фото: Анна Іванова у Facebook

Фото: Анна Іванова у Facebook

Львів’яни скаржаться на те, що Сихівська районна адміністрація ігнорує виконання рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху, яке розглядала Львівська міська рада 2 липня 2022 року. Там вирішили, що Сихівська РА мусить облаштувати засоби заспокоєння руху по вул Скрипника, 78 до 3 жовтня 2022 року. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник відділу комунального господарства Сихівської РА ЛМР Іван Залуський, цього тижня планують почати роботи, оскільки є всі погодження, а закінчити – до Великодня. 

Фото з поста Анни Іванової у Facebook

Як вирішила комісія, проєктанти і патрульна поліція, які виїжджали на цю ділянку, згідно з ДСТУ найбільше на цій частині дороги підходить підвищений пішохідний перехід, каже він. Потім провели геодезичне знімання і розробили проєкт. Цього тижня планують почати роботи, оскільки є всі погодження, а закінчити – до Великодня. 

«Свою функцій підвищений перехід виконає набагато краще, ніж лежачий поліцейський. На ділянці дороги на вул. Скрипника, 78 планують його встановити, оскільки поблизу немає дитячих майданчиків чи шкіл», – пояснив Іван Залуський.

Читайте також: На Сихові відкрили спорткомплекс, який почали будувати ще у 2015 році

Пристрій примусового заспокоєння руху встановлять в межах поточних видатків загального фонду. Зазвичай таке обходиться приблизно в 60 000 грн.

Нагадаємо, що на вулиці Морозна, що у Сихівському районі Львова, збудують житловий комплекс із приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Вест Бойз» погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!