На війні з Росією загинув 27-річний морський піхотинець зі Львівщини

131831 0
Павло Сбитов був командиром роти 503-го окремого батальйону морської піхоти.
Фото: armyfm.com.ua

Фото: armyfm.com.ua

У війні з російським агресором загинув військовий зі Львівщини, командир роти 503-го батальйону морської піхоти Військово-морських сил Збройних Сил України «Борсуки» Павло Сбитов. Про це повідомили на сторінці храму села Березець, де народився Герой.  

«Велике горе та непоправна втрата у нашому селі, загинув наш ВОЇН Павло Сбитов. Ти навіки живий для нас! Слава Тобі наш Герою! Вічная Пам’ять і царство небесне! Ніколи не пробачимо!», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У бою за Україну загинув військовий із Самбора

Поки невідомо, де саме та за яких умов загинув військовий.

27-річний Павло Сбитов народився у селі Березець Комарнівської ТГ Львівського району. Був курсантом Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут та випускником Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного. Командир роти 503-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ «Борсуки».

Нагадаємо, на Львівщині попрощалися з загибилими під Києвом воїнами-авіаторами. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!